Կաղանդ անուշ

500 գր., ընկույզի միջուկ, 700գր. մեղր: Մեղրը հարելայնքան, որ սպիտակի: Ընկույզի միջուկը խաշել, մաքրել, մանրացնել և բովել մինչև ոսկեգույն դառնալը, խառնել հարած մեղրին:

 

Սկզբում կոտրեցի ընկույզները, մաքրեցի լցրեցի ամանի մեջ:

Հետո սկսեցի հարել մեղրը մինչև սպիտակի:

48360072_2183954338598637_8676929996394070016_n

Հետո այդ երկուսը խառնեցի իրար: Քույրիկիս ասելով շատ համեղ էր ստացվել : Ես ինքս չփորձեցի քնի, որ մեղր չեմ սիրում: